HarkanyiSzallas.hu

Harkány fürdőkomplexuma

Gyógy- és Strandfürdő, csúszdapark, új élményfürdő, szauna- és gyermekvilág várja a város szívében!

Természetközeli fürdőkomplexum a centrumban

A Harkányi fürdőkomplexum a város ölelésében, Harkány tizenhárom hektáron elterülő ősparkjában, hűs árnyékot nyújtó fakülönlegességek között található.

A harkányi fürdőt az öreg tölgyek, palátnok, hársok mellet a parkot Zsolnay-féle eozinos szökőkutak, szépen virágosított sétányok, hatalmas pálmák, játszóterek, különféle műalkotások és szobrok teszik még különlegesebbé.

A harkányi fürdőkomplexum nem csupán a mozgásszervi panaszokra, nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségekre kínál gyógyírt.

A fürdő új élményelemekkel, fedett élményközponttal,  szaunvilággal, kül- és beltéri gyermekvilággal, téli-nyári csúszdaparkkal is várja a család minden tagját.

A hétköznapokban elfáradt, feltöltődni vágyó pároknak pedig kényeztető wellness-szolgáltatásokat kínál a harkányi fürdő Wellness & Spa részlege.

A harkányi fürdőkomplexum részei

Gyógyfürdő

A Harkányi Gyógyfürdő kénes gyógyvizét majd 200 esztendeje fedezték fel.

A gyógyfürdő 5.000 négyzetméternyi fedett három szintje öleli körül a kettő – egyenként is – részben fedett nagyméretű gyógymedencét. A 2.100 négyzetméternyi vízfelületet kínáló gyógymedencéket ülőpados formában alakították ki. A 110-153 centiméteres vízmélység lehetővé teszi a felszabadult mozgást.

A gyógyvíz alkalmas emésztőrendszeri, mozgásszervi, egyes nőgyógyászati és bőrgyógyászati betegségek, különösen a pikkelysömör (psoriasis) kezelésére.

Harka Vízivilág

2021 őszén 766 négyzetméternyi vízfelülettel és három új csúszdával megnyílt Harkány négyévszakos, fedett élményfürdője, a Harka Vízivilág.

A fürdő új élményközpontjában csúszdák, buzgárok, sodrófolyosó,  pezsgőmedence, nyakzuhanyok, mászófal és ugrótorony is várja az önfeledt, mókázni vágyó fürdőzőket, családokat.

Harkányi Nyári Strandfürdő és csúszdapark

A strandfürdő májustól-októberig szabadtéri strandmedencékkel, feszített víztükrű uszodával, gyermekmedencével és megújult csúszdaparkkal várja a strandolás szerelmeseit.

A strand több, mint 7.500 négyzetméternyi vízfelülete, a csúszdapark 7 féle csúszdája és a gazdag programkínálat maradéktalan pihenést, kikapcsolódást biztosít a család minden tagja számára.

Szaunavilág

A fürdő földszintjén került kialakításra az új wellnessrészleg és szaunavilág. A szaunavilág változatos szaunákkal és szaunaprogramokkal várja a szaunavendégeket.

Két finn- és egy infraszaunával, valamint egy gőzkabinnal, egy tepidáriummal, egy jakuzzival és két Kneipp-medencével várja a relaxálni vágyó vendégeket.

Wellness & Spa részleg - wellness kezelések

A gyógyfürdő emeletén várja a relaxálni vágyó vendégeket, a természetközeli élményt biztosító Wellness & Spa részleg.

Igazi feltöltődést kínálnak a 32-33 C°-os vízzel feltöltött nagyobb méretű pezsgőmedencéink,
nyakzuhannyal, pezsgőággyal és a jakuzzik, melyek a test minden pontját maszírozzák.

Az épület elhúzható teteje lehetővé teszi, hogy vedégeink a csillagos ég alatt vagy a napsütésben
élvezzék a kényeztetést.

Fedett és kültéri gyermekvilág

Évszaktól függetlenül két fedett, élményelemekkel felszerelt medence várja a kisgyermekes családokat. A fedett gyermekvilágban egy kincsesbarlang, vízesés, egy kalózhajós csúszda és vízágyú került kialakításra.

Várhatóan 2022 nyarán kerül átadásra a kültéri gyermekvilág. A kültéri gyermekbirodalom 550 négyzetméternyi vízfelülettel és 4 medencével várja majd a gyermekeket.